Békefi Csilla (1971.09. 18. Siklós) 2006 és 2010 között dolgozott a Phőnix Budapest Kft. (1067. Budapest, Szondi u. 34.) alkalmazásában masszőr munkakörben.

A vállalat tulajdonában van a Sziráki Kastély szálló, ill. Budapesten a Sonya szépségszalon (1183. Budapest, Nefeljcs u. 9-11.).

Szoros együttműködésben tevékenykedünk a Forever Living Products Kft.- vel, mely az amerikai Sonya szépségápolási termékcsalád kizárólagos kereskedője, Magyarországon ill. a balkánon. Munkáját a fenti két helyen ill. több országban végezte.

Az részünkről ill. a külföldi visszajelzésekből egyértelműen megállapítható, hogy nagy munkabírású. Munkáját pontosan, megbízhatóan, nagy szakmai tudással, odafigyeléssel végezte. Az általa kezelt paciensektől pozitív visszajelzések érkeztek tevékenységére. Munkája során az általa alkalmazott masszázsok: indiai fej-, gyógy-, thai test- és láb-, lomi-lomi-, yumeiho-, siacu masszázs, reiki, mézes-, lávaköves masszázs. Végzett továbbá testkezeléseket is.  Nyitott az új masszázstechnikai eljárások elsajátítására.

Munkatársaival jó viszonyt alakított ki. A saját és kollégái vendégeivel kedvesen, tárgyilagosan bánt. A telefonon jelentkezőket pontosan, részletesen tájékoztatta.

Dr. Milesz Sándor                                                                  Budapest, 2010. június 1.