Békefi Csilla (1971.  09.  18,  Siklós)

2001 és 2006 között dolgozott vezetésem alatt a dombóvári Szépségszalonomban és a négycsillagos bikali Puchner Kastélyszálló wellness részlegében masszőrként.

Megbízható, pontos, jól képzett munkaerőt ismertem meg személyében.

Szakmai tudása és munkabírása is kiváló. Masszázstechnikája mind relaxációs masszázsok, mind gyógy masszázsok tekintetében kiugróan jó.

Új, alternatív masszázsok elsajátítására nyitott, így együttműködésünk során szerezte meg a thai test­ és lábmasszázs, valamint az indiai fejmasszázs képesítést.

Vendégkezelésében kommunikációs szempontból is diszkrét és empatikus. Megjelenését tekintve is alkalmas arra, hogy akár kiemelt helyeken dolgozzon. A munkahelyi közösségbe jól illeszkedik, a napi munkában előadódó esetleges rendkívüli helyzeteket gyorsan áttekinti és képes megoldani. Alkalmazkodó képessége jó.

Mind a masszázsokról, mind a wellness társrészlegeinek tevékenységéről (fodrászat,  kozmetika,  pedikűr) is jó kommunikációval, megalapozott tartalmi ismeretekkel tájékoztatja a vendégeket.

Együttműködésünkről, kellemes emlékeket őrzök, s úgy gondolom, hogy aki foglalkoztatása mellett dönt, egészen bizonyosan nem csalódik majd.

Szummer Olga                                                                                     2010. május 31.